Naast de recente erfenislijn, wordt de New Balance 996 geïntroduceerd in een andere variatie, deze keer als onderdeel van de laatste collectie 'Explore By Air' van het merk voor de lente van 2016. Na een recent beige afwerking wordt de Goedkope New Balance 996 nu geïntroduceerd in All-black om het nieuwe jaar te beginnen. Met een dunne en premium make-up, de low-top functies pluche suède overlays met tonale mesh onderlagen op de teen doos en kraag sectie. Bijpassende stiksel helemaal verder verstevigt zijn onderbouwde bouwen, aangezien het verder wordt versterkt met platte veters. Bovendien accentueren leeraccenten het handtekening 'N' logo en zijpanelen, aangezien het allemaal op een volledige lengte rubberen rubberen eenheid in zijn respectieve toon ligt.

De New Balance 996 Goedkoop is geupdate voor het nieuwe jaar, omdat de nieuwste variatie van de mix een gemengde materiaalconstructie met kleurblokkering heeft. Corduroy en suede domineren de bovenkant, die in de primaire tonen van blauw en donkergroen wordt gemaakt. Extra grijze suede detailing wordt gezien langs het achterste gedeelte, terwijl bruin leer op de hiel wordt geïmplementeerd voor een aanvullende aanraking, evenals premiumversterking. Ten slotte wordt een fraai wit revoltzoolse unit en duurzame zoolrubber afgewerkt met het stijlvolle design. Een klassieke grijze tint over zijn ademende mesh en pluche suède bovenste, contrasterende witte leren accenten worden geïmplementeerd op de hiel, die ook een marine-gekleurde suede overlay draagt ​​voor een extra aanraking van contrast.

Beige, Veg-Tan, Vachetta Tan-lederen, dit soort constructies lijken uber populair te zijn rond deze tijd van het jaar? Het volgende belangrijke merk om op het plezier te komen is New Balance met deze aankomende kleurweg van de New Balance 996 Nederland. Het 996-model krijgt een vernieuwde look die geschikt is voor het seizoen, zoals het in een mooie naaktleerconstructie is gedaan. Dit premieaanbod wordt in de bovengenoemde Beige leren bovenzijde gemaakt, vergezeld van het merk New Balance logo branding op de panelen, die allemaal op een buitenwit rubberen zoolunit zitten. Bijpassende tonale veters en extra White op de hielteller, tongsticker en voering maken het minimalistische maar stijlvolle design op de schoen compleet.

De New Balance "Explore By Air" collectie gaat voort met deze uitstekende nieuwe look voor de New Balance 996 Wit Kopen. Het klassieke silhouet gebouwd met Made in de VS-kwaliteit heeft een uniek tweekleurig kleurblok in een mix van witte en smaragdgroene suède en gaas met Reflecterende zilveren accenten. Deze laatste toevoeging aan de collectie retro-runner geïnspireerd door de verkenning van lucht en ruimte door de eeuwen heen komt nu bij fijnere New Balance-leveranciers, waaronder Rise. Maar acteer snel, want deze aantrekkelijke nieuwe versie van de 996 zal van de planken vliegen wanneer New Balance fanatici de wind ervaart. De New Balance 996 is de perfecte mix van lifestyle sensibiliteit en prestatie rennen. Daarom heeft de retro zo goed gedaan In de moderne tijd.

Indrukwekkende kleurwegen en bijgewerkte REVlite-schuimmidsoles zijn de formule voor deze drie opkomende edities van de New Balance 996 Zwart Bestellen. De favoriet van New Balance's retro lopende lijn met het extra voordeel van de lichtere en comfortabelere moderne schuimzool, komt in de gaten voor u Van drie kleurenwegen met hetzelfde blok, maar met verschillende tinten. Inbegrepen zijn zwart / grijs, navy / bordeaux, en bruin / marine-opties, die even even schoon en draagbaar zijn. Het nieuwe saldo 996 is altijd een nietje in NB's retro-lopende categorie, en vandaag een klassieke combinatie van suede en mesh hits In een van de schoonste aanbiedingen in het recente geheugen. Een duurzame witte suède dient als basis doordat ademend gaas op de teen-, tong- en enkelkraag trekt.