Alle kleine voetjes bellen! De Nike Air Huarache Dames te koop heeft net een gloednieuwe GS-exclusieve kleurweg vrijgegeven. Dubbele Nike Air Huarache Ultra GS Blue Tint, laten we de schoen dichterbij bekijken via de officiële beelden. Met dezelfde kleur als een van de nieuwste Racers komt de Huarache Ultra gekleed in een Blue Tint-bovenkant in tegenstelling tot de hits van Hyper Violette hits genoteerd op de pull tabs, branding, binnenzool en de strip gaan naar beneden in de tong.

Voorheen gekenmerkt in cool grijs, wordt deze herziene iteratie van de Nike Air Huarache Dames Sale Nederland ook in klassieke zwart aangeboden. In tegenstelling tot zijn traditionele schuim- en gaassamenstelling, bestaat het onderdeel nu uit met een zeshoekig patroon voor een onderscheidende uitstraling. Verder gedetailleerd met tonale synthetica en het handtekening hiel cagesysteem met een grote elastische elastiek, een ander brandpuntspunt is gericht op de 3M reflecterende accenten op zijn tong.

De Nike Air Huarache Schoenen Outlet Dames Sale nl is in dit seizoen in debuut in een nieuwe iteratie, omdat het model is vernieuwd met een iets nieuwe bovenkant. In een klassieke cool grijze afwerking is het schuim- en gaascompositie tweekant met een zeshoekig patroon voor een onderscheidend Kijk, terwijl ook super comfort en een lichtgewicht gevoel leveren.Een deel van de Nike Sportswear's Fall collectie, deze kleurstof van de Nike Air Huarache Ultra komt in een Dark Fleece bijna tech fleece-geïnspireerde bovenkant met Gold Leaf detailing op de hielteller en de Huarache branding op de tong. Zwarte accenten op de veters en binnenvoering, en een witte middelzool wikkelen de look.

Bellen alle kleine voetjes! De Nike Air Huarache Bright Mango Dames Opruiming heeft net een gloednieuwe GS-exclusieve kleurweg vrijgegeven. Dubbele Nike Air Huarache Ultra GS Blue Tint, laten we de schoen dichterbij bekijken via de officiële beelden. Met dezelfde kleur als een van de nieuwste Racers komt de Huarache Ultra gekleed in een Blue Tint-bovenkant in tegenstelling tot de hits van Hyper Violette hits genoteerd op de pull tabs, branding, binnenzool en de strip gaan naar beneden in de tong.

Deze populaire Nike Air Huarache Wit Zwart Dames Kopen wordt al in een dunne zwarte kleuren- en nachtmerrie weergegeven in een andere populaire kleurenweg in de herfst 2016, die nu uit kustblauw bestaat. Een gemoderniseerde versie van het klassieke profiel, deze bijzondere uitvoering wordt hersteld met geperforeerd schuim en gaas Over de hele bovenkant, naast tonale synthetica en lederen overlays die zijn algemene make-up omvatten.