De iconische Adidas Stan Smith Winkels nederland behaalt de hele seizoenen een reeks variaties, en het laatste is perfect geschikt voor de koudere maanden die voorbij zijn. Om de elementen te weerstaan, wordt het bovenste van de sneaker bedekt met een slijtvast leer, dat begint Leeftijd en een eigen textuur opnemen wanneer het vaak wordt gedragen. Premium lederen suèdepanelen versieren de bovenkant van de hakken, terwijl branding details ook op de hiel en tong worden gezien.

Terwijl we wachten op de Adidas Stan Smith Roze Goedkope echte Boost om zijn debuut begin 2017 te laten horen, laten we het moment opleven en waarderen, die nu al snel beschikbaar zijn. Een van de laatste paren die je nu kunt opvullen, is deze Fall-inspired colorway die wordt gedrapeerd in een grijze suède-bovenkant met zwarte accenten die op het leerhielblad zijn geplaatst.Niet alleen is deze Stan Smith met een Primeknit-bovenkant, de constructie van de schoen is eigenlijk gedaan in wol mode. Dus niet alleen is de schoen automatisch comfortabeler vanwege de Primeknit-constructie, waardoor je voeten ook in de herfst / winter seizoen warmer worden door het gebruik van wol.

De Adidas Stan Smith Kern Wit Goedkoopste Strap Ying Yang Pack bevat twee verschillende paren van het model. Details en kenmerken die op de schoen uitstaan, zijn de perforaties op de panelen die afstemmen op de letter "R" (voor Raf) en "Raf Simons" branding is op het achterste gedeelte van de sneakers geplaatst. Wat de sneakers betreft, komen ze uit een leren bovenkant.

De Adidas Stan Smith Veelkleurig Nieuwe heeft zo'n simpele en minimale uitstraling dat er zoveel op het doek kan worden gedaan om het weer als een andere schoen te lijken. Je kunt er veel aan doen, of je kan heel weinig doen, wat je ook maar besluit, de eindresultaten zijn echt eindeloos. Deze keer besluit adidas de subtiele route te nemen, want de Stan Smith komt in een Wit leren bovenkant gekleed. Extra White kan op de eenheid en het merendeel van de branding door de schoen worden gezien.

De Adidas Stan Smith Metalen Zilver Kopen goedkoop maakt zich klaar voor het aankomende koeler weer als de schoen zojuist in een nieuwe Primeknit Wool-constructie is vrijgegeven. Uit een stukje bovenkant wordt dit klassieke silhouet gekleed in een nieuw materiaal dat Primeknit en wol combineert voor een Fuzzy look dat veel mensen willen rocken tijdens de maanden van de herfst en winter. Dit paar komt in grijs met een off-white rubberen zoolunit toegevoegd voor contrast.