Heads up dames! Sla niet op de adidas Stan Smith Damp Roze Online Kopen Collegiate Collection! Deze nieuwe collectie heeft het klassieke model gekleed in uw keuze uit twee kleurenwegen: Wit en Navy of Wit en Rood. Laten we een kijkje nemen. De adidas Originals Stan Smith Collegiate Collection wordt gekleed in een premium White Leather Upper.Nieuwe kleurwegen van de adidas Originals Stan Smith blijven voor het najaarseizoen vrijgeven, aangezien we vandaag naar deze Vapor Green-kleurweg kijken. Op het hoogtepunt van zijn ruige suede-bovenkant in Clear Brown / Grey wordt deze Stan Smith dan met leer op de Hielblad en binnenvoering die in Vapor Green zijn gedaan. Toevoeging pops of green verschijnen op de tong branding en inlegzolen, terwijl een witte rubber middelzool wraps dingen omhoog.

De nakomelingen x adidas Originals Britpack Collection is gemaakt om de 20ste verjaardag van nakomelingen te vieren. De collab bestaat uit vernieuwde versies van de adidas Stan Smith Wit Goedkope echte, de Adidas Climacool1 en de Adidas Originals Superstar. De Stan Smith komt in een waxed canvas boven geplaatst op een crêpe wigzool. Het uiterlijk was geïnspireerd door de militaire gewaxte parka, die in de jaren '90 in de jaren 90 was. De adidas Climacool 1 wordt geïnspireerd door de adidas Track Tops. Het gebruikte een zoolrubber zool en een mooie premium touch is de nubuck voering.

Kijkend naar de laatste adidas Stan Smith Bestellen Kopen hierboven, zien we dat het een traditionele lederen bovenkant heeft met perforatie die op de drie strepen branding op de zijpanelen omschrijft. Wat dit paren oplevert is het Fall-geïnspireerde bloemen canvas detailing dat is geplaatst op de hiel tab en innerlijke liner. Tonale veters, een navy Stan Smith logo op de tong, en een witte rubber midsole wikkelen de look op dit paar Stan Smiths.

De adidas Stan Smith lage prijzen One Piece Strap is een versie van de Stan Smith, die niet alleen een Three Stripe straps lacing systeem krijgt, maar komt ook met een opbouw van een stuk. Een tonale premium leren bovenkant wordt geaccentueerd door de gelaste tong, perforaties op de panelen die fungeren als Three Stripes branding en de branding op de hiel.Niet alleen is deze Stan Smith met een Primeknit-bovenkant, de constructie van de schoen is eigenlijk gedaan in wol mode. Dus niet alleen is de schoen automatisch comfortabeler vanwege de Primeknit-constructie, waardoor je voeten ook in de herfst / winter seizoen warmer worden door het gebruik van wol.

Eenvoudig met de herkenbare esthetiek van de iconische adidas Stan Smith Collegiale Marineblauw 50% Korting, wordt deze variatie van de laagste sneaker bepaald door de toevoeging van klittenbandjes om zijn traditionele snijsysteem te vervangen. Het schone ontwerp is verder gedetailleerd met de geperforeerde "R" branding over zijn zijpanelen, naast meer branding op de tong, hielblad en zool.Deze dingen van de adidas Originals Stan Smith nemen de OG kleurweg van het model en omvormen het om een ​​nieuwe look en feel te geven. De bovenkant komt nog steeds in een witte lederen constructie, met geperforeerde drie strepen die op de panelen landen. Het omgekeerde aspect van de schoen ligt op de tong en de hak, waar de Groene wordt geplaatst waar het Witte meestal is en vice versa. Een set van witte veters en witte zool-eenheid compleet de look van de schoen.