adidas tubular elsker en genudgivelse og med god grund: Vi elsker dem lige tilbage. Overvej Stan Smith og Superstar, som begge blev allestedsnærværende, efter at mærket med tre striber begyndte at skubbe dem igen i de sidste par år. Nå, gør dig klar til en anden sko, du vil se hvert forunderligt sted i sommer: Gazelle. Først udgivet i 60'erne er det blevet vedtaget af stilstammer, der spænder fra mod til grunge-entusiaster, men faldt fra nettet i slutningen af ​​90'erne. Den kommende genudgivelse - baseret på en version fra begyndelsen af ​​90'erne, også i stilens gyldne æra af design-vil uden tvivl sætte det tilbage på alles radar. Færdiggjort i blød ruskind med en offwhite sål og serrated læder striber, det ser lige så relevant nu som det gjorde for mere end to årtier siden


adidas stan smith er en strikket version af den ikoniske sneaker og det er en helt unik stil. Primeknit øvre pares ned den simple sneaker til det er de fleste grundlæggende elementer og hælen fane og striber er efterlignet med brugen af ​​hvidt vævet ind i den orange-farvede øvre. En frontplade er syet på, mens en tynd hvid gummi ydersål ligger under en tunge, der bærer sneakers stilnummer. Selvom vi allerede har set det land på den klassiske adidas Originals Superstar, tager vi i dag et kig på nogle nye farvelægninger, der lige har udgivet til damerne.


Både adidas gazelle og Adidas Originals Superstar blev valgt af Russ Bengston og DJ Clark Kent, da deres all-time favoritmodeller kommer ud af adidas. Pro Model kommer med en fuld camo læder øvre accenteret af Black and Gold accenter findes på Three Stripes, hæl fan, snørebånd, tungen og Quickstrike og adidas branding. En hvidtone enhed og shell tå fuldender udseendet. Superstar vil komme med perforeret stjerne detalje på den hvide læder øvre parret op med camo Three Stripes branding på sidepaneler, hæl fan og foring. En hvidtone enhed og shell tå fuldender udseendet.