Geïnspireerd door de adidas schoenen korting wereldwijde streetstyle, hebben deze herenschoenen een unieke en opvallende uitstraling. Ze vertonen een sterke adidas-identiteit en signaleren het volgende tijdperk van streetwear. Het gebreide bovenwerk heeft veel kleur in de stof, waardoor een gemêleerd effect ontstaat, terwijl geborduurde details en ruwe leer textuur toevoegen.

De adidas Prophere is adidas dames schoenen 2018 een nieuwe lifestyle-schoen van adidas. De schoen is oorspronkelijk uitgebracht op 15 december 2017. De schoen heeft een gebreide constructie met een mix van suède, rubber en meer. Het belangrijkste is dat de Prophere wordt opgenomen in de aankomende adidas x Dragon Ball Z-samenwerking.

In de afgelopen paar jaar adidas prophere zwart wit heeft Adidas Originals grote hits opgeleverd zoals de NMD en de Pharrell Hu-serie. Nu is de nieuwste gloednieuwe Adidas Originals-sneaker hier: de Adidas Originals Prophere, ontworpen om voort te bouwen op het succes van die twee streetwear-favoriete stijlen.

De Prophere zal adidas heren schoenen sale binnenkort beschikbaar zijn in zwart, olijf, kaki, groenblauw en wit, de laatste twee in de maat van vrouwen. Elke make-up heeft een zachte gebreide constructie uit één stuk, een vergroot vetersysteem met 3 stroken en een agressieve stevige zool.

http://www.sportkopen.com/