Du kan hente den fra www.skoplace.com

Den mindre roste Nike Air Max 270 Lavest Pris Flyknit-silhuetten fortsetter sin utrulling med nye fargebaner på hva som synes å være på månedsbasis. På dette spesielle kvinners eksklusive alternativ, parrer Nike en skarp hvit med de stadig attraktive treffene av lyse skarphet til sin øvre samt den overmålte Air Max-enheten på hælen.

Nike er minimal, pustende ta på en av de nyeste silhouettene, Nike Air Max 270 Beste Pris Flyknit, som har opptrådt i en ren brun / brunfarve som er optimal for overgangen mellom årstider. Skoen har en to-tone Flyknit øvre, skryt av en mørk brun på hælen som falmer til et lett bein på tobokken. Mørkbrunt skinndetaljering er til stede på hæl og tunge, og Air Max pute har en gradient brun / brunfarge. Skos utseende er bundet sammen med en hvit mellomsåle og hvit "270" merking på medialsiden av øvre.

Nike's deluge av Nike Air Max 270 Nettbutikkcolorway fortsetter med en annen Racer Blue og Hyper Crimson iterasjon. Etter å ha blitt presentert på Air Max 270 Flyknit, benyttes denne attraktive fargekombinasjonen i en annen fargeblokkeringsteknikk. Racer Blue klekker seg over flertallet av mesh øvre, mens den livsstilstekniske Air boblen samsvarer med miniatyren Swoosh og 270 branding.

Nikes neste Nike Air Max 270 Prisjaktiterasjon for kvinner kaster ting tilbake til den første debut av 270 silhouetten som så nettverket sitt øvre kledd i enkle farger med den livsstil-konstruerte luftenheten gjort opp i en lysere fargetone. Denne gangen legger tilsetningen av svart på oversiden sneakeren litt mer karakter i motsetning til de første versjonene som skryte en øvre dyppet helt i hvitt eller svart. En pulserende oransje gjør opp for luftboblen, så vel som yttersålen på denne kvinners eksklusive iterasjonen som vil være et velkomment tillegg til en hvilken som helst kvinnelig sneakerhode rotasjon.

Neste opp for den stadig mer populære Nike Air Max 270 Online storesilhuetten er den høyeste iterasjonen ennå. Kledd nesten helt i en boisterøs "Volt" fargetone på sin øvre, er den kompensert av svart for å gi litt lettelse fra det høyeste estetiske. Vi har sett Nike gjøre omvendt av dette utseendet i fortiden - kombinere en hovedsakelig svart øvre med en levende luftenhet for å gi oppmerksomhet til den livsstildesignede boblen.