adidas skor dam rosa En annan laceless Adidas UltraBOOST är här, den här gången i en fan-favorit oreo colorway. På samma sätt som dess tidigare iterationer, väljer den här silhuetten för ribbstickning över överdelarna - ersätter den vanliga TPU-burken. En lyftad "oreo" stick täcker hela övre medan en svart BOOST-singel enhet lägger till en unik kontrastpunkt. Efterbehandling detaljer inkluderar tonal branding i häl och tunga, samt en snygg sock-liknande krage för ökad komfort.

adidas skor herr svarta Dessa löparskor har en förenklad design som ger dig en känsla av fri och obegränsad rörelse. Skorna är byggda med en internt förstärkt sticka övre för en stödjande passform. Den lyhörda mellansolen och den flexibla yttersålen ger en jämn och bekväm körning.

adidas skor 2018 Designad för lätt komfort och ren stil. Primeknit övre för lätt, andningsbar komfort. Termoplastisk polyuretan midfoot stöd ger stabilitet. Gummi ytsula ger hållbarhet och dragkraft

adidas ultra boost uncaged herr I UltraBOOST Uncaged faller UltraBOOST Uncaged i sin skönhetsmärkning med tre märkbara märken genom att avlägsna sin exklusiva burk ytter och förstärker den med en ny, uppdelad Primeknit-övre som ger samma stöd som sin förfäder med ett nytt strömlinjeformat utseende.

https://www.rea-skor.com/