De adidas NMD is de nieuwste en beste hardloper die uit de Three Stripes komt. De Adidas NMD Bestellen goedkoop haalt inspiratie uit klassieke adidas-modellen en combineert vintage esthetiek met moderne technologie. Hoewel het een eigen look heeft, beïnvloeden klassieke adidas-modellen zoals de Micro Pacer, Rising Star en Boston Super de sneaker op de een of andere manier, vorm of vorm. De NMD zal een micro-engineered Boost middenzool, EVA tussenzool pluggen en de geliefde Primeknit bovenste bevatten. Zie de NMD als een nieuw concept dat eer betuigt aan de adidas-lijn.

Naast het recent uitgeruste camouflagepakket, wordt de nieuw geïntroduceerde Adidas NMD Kopen goedkoop nu onthuld in een duidelijke onyx colorway voor dit zomerseizoen 2016. Vermeld als een vrouwenvariant, is het silhouet hoofdzakelijk bedekt met de bepalende grijsachtige tint over zijn ademende primeknit-bovenkant, evenals zijn TPU overlays over de zijpanelen die de algehele constructie versterken. Verder aangevuld met roze accenten op de hiellipjes en buitenzool van het merk, wordt het model bekroond met een witte boost-zooleenheid met een EVA-inzetstuk op de hiel.

Gisteren hebben we je releasedata gegeven voor de aankomende Olive Camo en Red Camo colorways van de Adidas NMD Bestellen nederland goedkoop. Vandaag kunnen we een nieuwe camoversie van de nieuwe adidas-hardloper toevoegen aan de collectie. Deze nieuwe colorway van de adidas NMD wordt geleverd met een bovenzijde van een camouflageprint, zoals we eerder bij vorige paren hebben gezien, maar dit keer combineert het grijs met zwart en witte details aan de veters, ooglid en BOOST tussenzool. Off-white / crème-accenten zijn vervolgens op de hiel, het hiellipje, de rubberen buitenzool en de EVA-inzetstukken op de tussenzool geplaatst.

Een handvol nieuwe Adidas NMD Uitverkoop zullen dit weekend verschijnen, inclusief het Camo Pack en een paar mid-top stijlen. Maar een kleurroute die je nu kunt krijgen, is deze grijs-witte versie die je hierboven ziet. Deze nieuwe colorway van de nieuwe adidas runner verwijdert het Primeknit-bovenwerk en gaat in plaats daarvan met een mesh-bovenwerk waarvan we ook hebben gezien dat het zwaar op het silhouet is gebruikt. Grijs domineert het grootste deel van het bovendeel en contrasteert hits van wit land op de branding met drie strepen, het hiellipje, de tongmarkering, de middenzool van de boost en de EVA-tussenvoegsels op de tussenzool.

Niet alleen zal het Adidas NMD Aanbieding Mesh Monochrome Pack morgen uitkomen, maar er zal ook een nieuwe NMD-release zijn voor fans van het nieuwe silhouet. Ook zal dit weekend het adidas NMD Geometric Camo Pack worden uitgebracht, dat twee verschillende colorways van de lichtgewicht hardloper bevat. Het eerste paar wordt geleverd met een rode en zwarte bovenkant met camouflageprint, een witte BOOST middenzool en een zwarte rubberen buitenzool. De tweede optie heeft een zwart en grijs bovenwerk van camouflage met een witte BOOST tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool. Beide paren zijn gemaakt van mesh aan de bovenkant en hebben ook zwarte en off-witte EVA-inzetstukken op de tussenzool.

Je kunt de details bekijken op www.schoenenplace.com