adidas sko hvide og grønne Disse Adidas Originals Stan Smith Adicolor Trainers i chok-mintgrøn er udstyret med fuld front snørefastgørelse. De syntetiske grønne overdeler med gummieret belægning er den reflekterende overflade. Stan Smiths signaturlogo er præsenteret på tungen og de tre striber perforeringer på vip og ud trin.

adidas sko dame sort Adidas Originals Stan Smith Sneakers er hyldet som et af de mest eftertragtede fodtøj på planeten. Som følge heraf blev mange af os vanvittige forsøgt at få vores hænder på et par af de ikoniske Stan Smiths. Nå, jeg bringer nogle gode nyheder i dag. Hvis du stadig er sulten på flere af de ikoniske sneakers, er Adidas her for at redde dagen.

adidas sko mænd 2019 Med tilbageførelsen af ​​stanserne i 2014 har Adidas vist stor tilbageholdenhed i fremstillingen af ​​versioner af den klassiske sneaker. Farveversionerne af originalen er subtile, og yderligere udsmykninger er meget begrænsede.

adidas stan smith bold Branded og udgivet circa 1963, blev denne moderne sneaker først udgivet som den indledende lær tennis sko og navngivet "Adidas Robert Haillet" efter den franske tennisspiller af tiden. Da han gik på pension, havde han aldrig vundet en grand slam-begivenhed. Adidas styrede deres spil og sponsorerede det større navn i tennis, Stan Smith, som var verdens nummer én på det tidspunkt og efterhånden vandt et par af de førende titler, herunder Wimbledon.

http://www.skonmd.com/