nike air max schoenen dames zwart 2019 Deze Nike Air Max Penny 1 Retro komt in een zeer speciale Orlando Magic colorway. Het overwegend zwarte nubuck-bovenwerk, de koningsblauwen bekleding en de witte Swoosh-branding dienen als een look die als een "Afwezig" colorway kan worden beschouwd. De Nike Air Penny blijft stijgen in populariteit, aangezien deze Retros jaar na jaar worden uitgebracht, wat het Nike Sportswear-team een ​​beetje op prijs kan stellen, die de originele sneakers op nieuwe frisse manieren herhalen.

nike schoenen heren groen wit De terugkeer van Penny Hardaway's originele signature sneaker, de Nike Air Max Penny, zou niet compleet zijn zonder een eerbetoon aan zijn pint-sized metgezel van die iconische jaren 90-commercials. Een mix van koninklijke, rode en witte kleuren voor een patriottisch ontwerp, maar de look vertegenwoordigt eigenlijk het persoonlijke Pros-uniform van Lil Penny. Om dat te benadrukken, is zijn '1/2' shirtnummer op de hielen geborduurd.

nike schoenen sale online goedkoop De allereerste signature sneakers van Penny Hardaway - de Air Max Penny 1 - is onlangs onthuld in een kleurencombinatie die geschikt is voor zijn pratende poppenspeler, Lil 'Penny. Na deze nostalgische release heeft de Swoosh een versie van hetzelfde silhouet gemaakt in een engelachtig White Metallic-kleurenschema.

nike air max penny blauw De Air Max Penny 1 krijgt wit-op-wit kleurblokkering, met metallic zilveren accenten op het logo van Swoosh en 1 Cent-hak. Extra details zijn onder meer het middenpaneel van de 3M-pijp en de pop in de tonale kleurschakering. Het enige dat zijn tonale esthetiek verbreekt, is een metallic zilveren Swoosh die er zeker van zal zijn de hoofden te draaien van iedereen die voorbij komt.

https://www.schoenensize.com/