nike sko mænd hvid Med en øvre, der holder sig til sine 90'ers rødder, opdaterer Nike Outburst Shoe det udseende, du elsker. Den opdaterede mellemsål optimerer komfort og fleksibilitet, mens vintage detaljer som plys tung og krave træder tilbage i tiden.

nike sko sort og guld Nike Outburst ligner virkelig en old school runner og er lidt ligesom Nike Air Pegasus 89. Materialerne de brugte til første dråbe holdes meget enkle og rene: Når de brugte en blanding af læder og nylon mesh, ellers med Suede og Nylon Mesh - det er det.

nike sko dame lyserød Sæt på en letvægts skum mellemsål til behagelig pude i hvert trin, de er udstyret med en tekstureret gummi ydersål til essentiel trækkraft. Med Nike branding indbygget til tungen og hælen, er de færdige med den ikoniske Swoosh til sidevæggene.

nike outburst orange Nike Outburst udstiller en sporty lavprofil med sin overdådige øvre overflade med læder overlays oven på en gummi ydersål. Udbruddet fra Nike, graced in black, betragtes som den mest alsidige.

https://www.tilbudsnkrs.com/