adidas schoenen heren 2020 Sportkledinggigant Adidas, opgericht in 1949, heeft zichzelf nu als een essentieel figuur in de hedendaagse sportkleding gecementeerd. Direct herkenbaar dankzij het iconische Trefoil en 3 Stripes-logo van het label, blijft Adidas sterk staan ​​als pionier in vooruitstrevend design en tijdloze innovatie. Voeg een rand toe aan je SS19-looks met deze lichtbeige en felgroene Marathon Tech sneakers van Adidas. Met een platte rubberen zool, een hielkap met merklogo, een logopatch op de tong, een vetersluiting aan de voorkant, een kenmerkend detail met drie strepen aan de zijkant en een ronde neus.

adidas schoenen dames groen Casual schoenen van adidas. Het materiaal van het bovenste deel is echt leer - suède, ecoleer - ecoleer, stof - stof. De ademende voering is gemaakt van kunstleer, textiel. De inlegzolen van textiel zorgen voor veel comfort. De stevige zool is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De Boost System-technologie is een groot voordeel van dit model. Geweldige versie van stedelijke stijl. Gedetailleerd met suède overlays en die direct herkenbare drie strepen aan de zijwanden, vallen de schoenen in het gewaardeerde assortiment high-tech hardlopers van het merk.

adidas schoenen wit met blauw Het combineren van vintage esthetiek met moderne sneakertechnologie resulteert vaak in iconische Adidas-schoenen die lof verdienen. De Adidas Marathon Tech is een uitstekend voorbeeld van een vintage hardloper met suède en mesh bovenwerk opgewaardeerd door het uitzonderlijke dempende comfort en energieteruggave van de responsieve Boost-tussenzool. Met een concurrerende prijs die veel goedkoper is dan andere Boost-gedempte sneakers op de markt, het is een perfecte alternatieve kick voor wie op zoek is naar een klassieke schoen met hedendaags dempend comfort.

adidas marathon tech zwart De Marathon werd versmolten met de I-5923 van vorig jaar, AKA de Iniki. Het hybride silhouet van deze twee was gemakkelijk een van de mooiste uit de collectie, hoewel het waarschijnlijk niet het meest gehyped was. Desondanks heeft adidas besloten dat de gecombineerde schoenen blijven hangen en een handvol nieuwe kleuren uitgeven om de nieuwe look nieuw leven in te blazen. Hoewel veel van deze kleuren al in het buitenland zijn gelanceerd dankzij de populariteit daar, bevatten de twee kleurstellingen een in zwart met rode branding en accenten, terwijl de andere een veel zachtere off-white tint heeft met neon gele toevoegingen.

https://www.schoenenmark.com/