Asics schoenen dames grijs De ASICS Gel FujiTrabuco Pro is gemaakt voor trailrunners die net zo veeleisend zijn als het terrein waarop ze rennen. Hoe steil, nat of rotsachtig het pad ook is, de agressieve nokken van de FujiTrabuco Pro grijpen het pad zonder problemen aan. Dit wordt aangevuld door een ingebouwde rotsplaat, die je voeten beschermt tegen scherpe stenen en gekartelde randen terwijl het reactievermogen toevoegt.

Asics schoenen zwart rood De standvastige ASICSGRIP ™ buitenzool zorgt ervoor dat je het evenwicht op vrijwel elk oppervlak behoudt, van oneffen stenen tot glad grind en alles daartussenin. SpEVA-binnenzool verbetert de rebound-eigenschappen van de schoen en een EVA-inlegzool betekent dat vochtregulatie ook wordt afgedekt. Als laatste, maar zeker niet de minste, heeft de FUJITRABUCO ™ PRO trailrunningschoen voor dames ook een duurzame rotsplaat om superieure voetbescherming te bieden bij elke stap.

Asics schoenen heren groen De Asics FujiTrabuco Pro Shoes zijn gebouwd met een ingebouwde rotsplaat en beschermen je voeten tegen scherpe rotsen en gekartelde randen wanneer je op onvoorspelbare grond rent. Het bovenwerk van mesh houdt het gewicht verder laag en laat lucht circuleren en warmte afgeven zodat je koel blijft, terwijl een inlegzool van EVA het comfort en de pasvorm van de schoen verbetert. Een Asics grip buitenzool zorgt voor grip en geeft vertrouwen op oneffen paden.

Asics Fujitrabuco Pro trail blauw De FujiTrabuco Pro-schoen heeft een poreus mesh-bovenwerk en laat je voeten ademen, terwijl de Lyte flytefoam-tussenzool veel veerkracht biedt in je stappen. Door de stevige zool met Asics grip kun je de balans op vrijwel elk oppervlak behouden, van onregelmatige rotsen tot glad grind en alles daartussenin. De speva binnenzool verbetert de rebound-eigenschappen van de schoen en een eva binnenzool zorgt ervoor dat de vochtregulatie ook wordt gedekt.

https://www.colorgoedkoop.com/